Студент на генерација

Ученикот Нух Авдии 9¹ е избран студент на генерацијата! Честитки за извонредниот успех како ученик на генерацијата! Ова е достигнување кое ја одразува вашата напорна работа, посветеност и страст за учење. Во текот на годините на училиште, покажавте високо ниво на посветеност, не само на часовите, туку и на вашите пријатели и наставници.
На секој чекор од вашето образовно патување, покажавте постојана желба да учите и да се усовршувате. Вашите достигнувања не се резултат на случајност, туку на напорна работа и посветеност што ја покажувате секој ден. Овој посебен момент не е само круна на вашите напори, туку и инспирација за сите!
Честитки и континуиран успех!