Dita Ndërkombëtare e PAQES 3¹, 3⁴, 3⁵, 3⁷

Ne lokalet e SHFK "25 MAJI" u shënua dita Ndërkombëtare e PAQES. Klasat: 3¹, 3⁴, 3⁵ dhe 3⁷ organizuan aktivitete: Punime të nxënësve, këndim i këngës "Vjeshta" dhe vallëzim.