ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈАВЕН ОГЛАС

Erasmus +, S.O.L.I.D., Brussel


ЈАВЕН ОГЛАС

Erasmus +, S.O.L.I.D., Prague


УПИС НА ПРВАЧИЊА ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА


ЈАВЕН ОГЛАС


ПОВИК ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИК ПРАВОБРАНИТЕЛ И ЗАМЕНИЦИ УЧЕНИЦИ ПРАВОБРАНИТЕЛИ


ИЗВЕСТУВАЊЕ


Почитувани,

Би Ве замолиле да учествувате во избирањето на логото за проектот „Fully Avoid Bully“.


СООПШТЕНИЕ
Erasmus+ project: ''Don't change the climate, change the system”


СООПШТЕНИЕ
Erasmus+ project: FAB, Fully Avoid Bully


КОДЕКСИ


АНКЕТА ЗА РОДИТЕЛИ


ПРОТОКОЛ
за работа на ООУ „25 Maj“ Гази Баба - Скопје
во услови на КОВИД-19.
MOДЕЛ:  КОМБИНИРАН НАЧИН НА РАБОТА
ОД I  ДО III одд. НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО
ОД IV  ДО IX одд. НАСТАВА ПРЕКУ ДАЛЕЧИНСКО УЧЕЊЕ


ИЗВЕСТУВАЊЕ


Почитувани родители и соработници,
OОУ „25  Мај“
Ве известува дека од 11.03.2020 година (среда) ќе го прекине воспитно - образовниот процес,
како дел од мерките и активностите за превенција од ширењето на корона вирус.
Мерката е со траење од 14 дена, согласно со Одлуката на Владата на РСМ, а по препорака на комисијата за заразни болести.
Со почит,
OОУ „25  Мај“