Училишен натпревар по англиски јазик

Резултати и фотографии од првиот круг, реализиран на 09.03.2022 година на интерен натпревар по предметот Англиски јазик на О.О.У. „25 Мај“ (деветто одделение).
Наставници: Мирвет Муслиу, Блерим Троли.