Резултати од вториот круг математика VI и VII одд.

Rezultatet finale (rrethi i dytë) të garave interne në lëndën e matematikës në SH.F.K. "25 Maji" Hasanbeg - Shkup, të mbajtura me datën 03.03.2022, klasat e VI dhe VII.

Tre vendet e para do të shërblehen nga drejtoria e shkollës me mirënjohje, i faleminderojmë gjith pjesmarrësit në këtë garë dhe ju dëshirojm suksese në të ardhmën.

Arsimtarë: Ardian Hamiti, Suzana Saracini, Rrahim Hamiti.