Прв круг на интерно натпреварување по математика

Резултати и фотографии од првиот круг на интерното натпреварување по предмет математика во О.О.У. 25 Мај (шесто и седмо одделение) одржани на 01.03.2022г.

Наставници:

Ардиан Хамити, Сузана Сараќини и Рахим Хамити.