Erasmus project: Fully Avoid Bully, Мобилност во Институтот Сан Петрарка, во Италија!

Erasmus project: Fully Avoid Bully, Mobility in Istituto San Petrarcha, in Italy! Municipal primary school "25 Maj" - Skopje
Ky mobilitet ne Itali se bashku me partneret tone ne projekt nga Spanja, Italia, Rumania dhe Turqia le te sherbej si nje model per te nxjerr ne pah nxenesit e shkolles tone "25 Maji", Shkup, nxenes kureshtar per te ditur gjithcka, sfidues per marre persiper me pergjegjesi  cdo detyre dhe per te qene te gatshem per te analizuar fenomene te ndryshme shoqerore dhe per te sherbyer si nje model per bashkemoshataret e tyre. Keta nxenes jane arkitektet e se ardhmes tone! Urime dhe suksese per nxenesit, prinderit, gjithe kolegjiumin e shkolles si dhe stafin udheheqes te shkolles tone! Na prift e mbara!