TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Të nderuar miq,

Përmes këtij telegrami ngushëllimi, ndajmë dhimbjen tonë për ndarjen nga jeta të prof.mr. Alajdin Imerov mësimdhënës i lëndës së kimisë në SHFK “25 Maji”- Hasanbeg
Dashuria për profesionin, bëjnë që prof. mr . Alajdin Imerov të mbetet në kujtesën e gjeneratave të tëra, të miqve, kolegëve, por edhe në historinë e arsimit.
Me punën dhe integritetin e tij, ka lënë gjurmë të pashlyeshme në lëminë e shkencave natyrore.
Në këtë ditë dhimbjeje për familjen e Tij, miqtë dhe kolegët, në emër të SHFK “25 Maji”- Hasanbeg , shprehim ngushëllimet më të thella për ndarjen nga jeta të profesorit tonë.
I paharruar qoftë kujtimi i Tij.

U prehtë në paqe!