Посета 2019

Vizite nxenesit e klases se IV_2 ne laboratorin shkencor, ne shkollen 25 Maji Hasanbeg, ne lenden e kimise, fizikes, dhe arsimit teknik, ku dhe morren pjese ne eksperimentin e kryer nga vete arsimtari i lendes se kimise Alajdin Imeri, eksperimenti i qu...