Свечено отварање за реновирање на училиштето 03.09.2014

Министерот за образование и наука г. Абдилаќим Адеми ја отвори свечената церемонија за реновирање на училиштето, каде што исто така им се заблагодари на сите оние кои придонесоа за реновирање на училиштето.