ShFMU "Astrit Bytyçi" - Ferizaj - 2

Sot shkolla jonë priti në ambientet e saj nxënës dhe përfaqësues të ShFMU "Astrit Bytyçi" - Ferizaj. Gjatë qëndrimit të tyre nxënësit morën pjesë në orë të mësimit si dhe ndjekën eksperimentet nga grupi i shkencëtarve të ri dhe ndeshje volejbolli dhe futbolli. Të gjithë sëbashku kaluam momente të bukura dhe emocionuese duke ndarë përvoja dhe ide të shkollave përkatëse.