Ви благодариме за гостопримството - 3

Денес, нашето училиште беше домаќин на ученици  и наставници на ООУ "25 Маj" - Скопје, за време на нивниот престој учениците земаа учество во разни часови и одигра фудбалски и одбојкарски натпревари, а поминаа прекрасни и возбудливи моменти преку споделување искуства и идеи на соодветните училишта. По ручекот следуваше споделување на сертификати за сите учесници. Се надеваме дека таквите соработки ќе бидат дел од нашиот образовен напредок.