Соработка со ОУCН “Астрит Битиќи” – Урoшевац

Нашето училиште продолжува да соработува со ОУCН “Астрит Битиќи” – Урoшевац во областа на образовниот процес, каде што на 20.10.2017 го посетија нашето училиште со група ученици и наставници.