II-7 одд.

Per krahet e vegjel te cilet mezi po e prisnin perqafimin me mesuesen pas nje pauze te shkurter, per te festuar suksesin e tyre dhe per buzeqeshjen qe çdo femiju i ka hije, urojme dhe permbyllim klasen e II-7 te me sukses per te pritur serish Shtatorin me shume dashuri.