Доделување на признанија, дипломи и медали

Ne e mbyllëm vitin shkollor me dhënien e dëftesave, diplomave dhe medaljeve. Nxënësit e klasës së katërt IV-1, IV-4, IV-5, IV-7, krenarë për suksesin e tyre festuan dhe përshëndetën mësuesit dhe shokët e klasës dhe shkuan në një pushim të merituar. Presim që nga shtatori të udhëtojnë së bashku drejt njohurive dhe sfidave të reja.