Придонес

I nderuar: E.A Ju falënderojmë nga zemra për kontributin tuaj bujar për këta fëmijë. Mbështetja juaj është një dritë shprese që ndihmon në përmirësimin e jetës së tyre dhe krijon mundësi të reja për vëtëbesim dhe zhvillimin e tyre. Me përkrahjen tuaj,...