Ин мемориам "Agim Tafili"

Ибе Мустафа наставничка од Основното Општинско Училиште" 25 Мај" Сингелиќ го застапи градот Скопје на седмиот (7) школски традиционален натпревар на град Скопје ин мемориам "Agim Tafili"