Шампиони во футсал

Klubi sportiv shkollor "25 Maji" në kuadër të garave komunale në Futsal, kategoria e meshkujve, zë vendin e I-rë dhe shpallet kampion. Nxënësit dhe mësimdhënësit e edukatës fizike i përgëzojmë për paraqitjen e shkëlqyer në këto gara, duke i uruar suksese në vazhdimësi. Suksesi i tyre eshtë krenari për ne! #ShFK"25Maji" #Kampion #Futsal