Меѓународен ден на животната средина II-1

5 Qershori - Dita ndërkombëtare e mjedisit jetësor. Ne sod ngjyrosem disa vizarime të ndryshe për këtë ditë dhe mësuam se si duhet të kujdesemi për mjedisin jetësor. Klasa II-1