Меѓународен ден на детето 1/1

Sot është dita ndërkombëtare e fëmijëve. Kjo ditë, 1 qershori, është një festë e madhe e dedikuar tërësisht buzëqeshjeve dhe lumturisë së vogëlushëve kudo në botë. Por nuk është vetëm një ditë festive, por edhe në një ditë sensibilizimi, për t'i thënë jo dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve.
Kl. 1/1 Mësuese: Ibe Mustafa