Денот на детето I-7

Денес учениците од I-7 го одбележаа 1Јуни - Денот на детето со разновидни интегрирани активности според дневната тема. Меѓудругото, учениците на возрасните им порачаа: Ние децата молиме за мир, љубов, среќно детство.
Класен наставник: Мр. Турќане Граждани