Збор по збор

Sot në objektin e Ministrisë së Arsimt dhe Shkencës u shpërndanë mirënjohje dhe dhurata për nxënësit të cilët morrën pjesë në konkursin për “Ditën ndërkombëtare të poezisë” më 21 Mars, ku nxënësja e shkollës sonë Ermina Mamuti kl. VI nën koordinimin e mësueses Mr. Igball Memishi, zgjedhet me poezinë e saj “Fjalë pas fjale” në vendin e parë në kategorinë e kl. IV, V dhe VI.