Регионален натпревар во Футсал

Sot, më datë 26.03.2024 në sallën sportive “11 shtatori”, u zhvilluan ndeshjet finale në Futsall, për nxënësit e klasave të 8-ta dhe të 9-ta në nivel regjional të qytetit të Shkupit. Ne si shkollë arritëm të plasohemi në vendin e 3-të.

Përgëzime dhe lëvdata për nxënësit tanë për rezultatin e arritur.

Me respekt,
Aktivi i arsimit fizik dhe shëndetësor