Прослава на денот на пролетта - VI-6

Kremrimi i dites se pranveres

Sot në ditën e parë të stinës së pranverës shkolla jonë nën udhëheqje të ars.Vullnet Aqifi dhe nxënësit të klasës VI-6 morrëm pjesë në projektin ‘’Bioteknologjia laboratorike – programi mësimi praktik në bashkpunim me Unicef dhe Qendra për resuse të mjedisit jetësorë të cilën e realizuam në parkun e Qytetit të Shkupit. Ku përmës disa eksperimenteve mësuam rëndësinë dhe shfrytëzimin e  bimëve në dobi të ruajtjes së ambientit jetësorë.

Eksperimentet

  1. Shrytëzimi I  levozhgave të bananës në prodhim të plastikës
  2. Shrtytëimi I farave të lulediellit për prodhim të vajit
  3. Shrytëzimi lëvozhgave të vezeve si mjet për reagencë