21 март, Меѓународен ден на лицата со Даунов синдром

21 Mars, Dita Ndërkombëtare e Personave me Sindromën Down 

Me kontributin e çmuar të edukatorëve speciale dhe mësimdhënësve të arsimit fizik dhe shëndetësor, në shkollën tonë sot u shënua kjo ditë me aktivitete të zgjedhura sportive. Gjatë aktiviteteve tona, çdo buzëqeshje e nxënësve për ne janë mesazhe të dashurisë dhe pranimit, nuk ka asgjë të ngjashme me buzëqeshjen e tyre, nuk ka kompromis me dashurinë që të falin. 
Sot, ne duartrokasim aftësitë e juaja unike dhe angazhohemi të krijojmë një botë më gjithëpërfshirëse dhe mbështetëse ku të gjithë janë të barabartë.