Општински фудбалски натпревар

Sot më datë 19.03.2024, në kuadër të kalendarit të FSShM-së, u zhvilluan ndeshjet komunale në Futboll, ku shkolla jonë korri fitore bindëse me rezultat 8-0 kundër ShFK "Kiril Metodi - 2"
I përgëzojmë nxënësit tanë për suksesin dhe karakterin sportiv që përcollën gjatë ndeshjes, shpresojmë të vazhdojnë me rezultate pozitive.

Me respekt,
Aktivi i arsimit fizik dhe shëndetësor.