Математичка олимпијада

Ju lumtë nxënësve të shkollës tonë të cilët në olimpiаden matematokore 2023 u shpërblyen me medalje argjendi: Nexhmedin Ajeti dhe Xhelal Aeti kl. 4¹ dhe me medalje bronzë: Amir Fida kl. 6³ dhe Abas Ibraimi kl.6¹
Mentore: Suzana Jakupi Kurbardoviq, Viildane Sulejmani dhe Shehide Ferati!