Денот на учителот, 7 март

Sot në ambientin e shkollës sonë festojmë ditën më të shenjtë, “Ditën e mësuesit 7 Marsin” ku nxënësit e shkollës sonë kanë pregaditur pika të ndryshme ndër të cilat ishte edhe dramatizimi i titulluar “Një ditë si mësues” udhëhequr nga mësueset Feride Ismaili dhe Mr. Igballe Memishi, ku njëherit ju urojnë të gjithë mësimdhënësve shumë shëndet dhe mbarësi për “Ditën e mësuesit”.