Посета на библиотека

Vizitë në bibliotekë. Për ditën më të rëndësishëm “7 Marsi, dita e mësuesit”. Raftet e bibliotekës të mbushura me libra plotë, historia e kombit tonë, na bënë që ta kuptojmë edhe më shumë vlerën e mësimit dhe dijes. Vlera e diturisë nuk mund të matet: “ Vetëm nëpërmjet dritës së diturisë, përpara do të hecim” Naim Frashëri. Kordinatore: Mr. Diturie Sejfedini