Интерни натпревари

Sot më 11.11.2023 në hapësirat e SH.F.K "25 MAJI" u realizua Rrethi i parë i garave Interne nga të gjitha lëndët.

Kjo punë e palodhëshme u realizua nga organizatorët, testatorët dhe kontrolluesit në bashkpunim me udhëheqësinë e shkollës.

Në Rrethin e dytë presim sukses më të mirë...