Проект: Зелена размена

PROJEKTI: "Shkëmbimi i gjelbër: Ndërtimi i vetëdijes ekologjike dhe bashkëpunimi midis të nxenesve të Polonisë dhe Maqedonisë"

Te nderuar banore te lagjes sone,
ju faleminderit per mikepritjen e treguar bujare ndaj miqeve tone nga shkolla e Polonise. mirekpritja juaj ka per regjistruar ne kujtesen e nxenesve mysafir nga Polonia dhe per tu percjellur dhe pertej.  Falenderit stafit te shkolles dhe gjithe atyre qe kontribuan ne realizimin e ketij shkembimi te sukseshem te nxenesve. Nxenesit tone fituan pervoja te ndryshme pozitive qedo  te ndikojne ne formimin e metejshem intelektual te tyre. Ajo qe eshte me me rendesi eshte mikepritja jone e treguar gjate keyre diteve. Keto aktivitete jane vetem e vetem ne sherbim te nxenesve tone. Jemi me fat qe kemi nxenes, prinde, familje, staf udheheqes  te dedikuar ne suksesin e nxenesve. Ju, qe te gjithe percollet pasqyren me te bukur te mikepritjes sone shqipetare. Misioni yne per te ardhmen e suksesshme te nxenesve tone padyshim qe do te vazhdon perhere. Qoft e ndritur ardhmeria e femijeve tane. Me respekt, Arlinda kastrati, koordinatore e projektit.