Проект „Градиме нови мостови“

Во рамките на проектот „Градиме нови мостови“ поддржан од ОБСЕ и МОН, се одржа првиот заеднички час со учениците од 4¹ одделение од нашето училиште и со учениците од 4/в одделение од ООУ „НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ“, по предметот ликовно образование.