Проект: „Зелена размена: Градење еколошка свест и соработка меѓу полските и македонските студенти“

Dhe nje takim i suksesshem i realizuar mes shkolles sone dhe shkolles nga Polonia. Kjo ore virtuale u mbajte me qellim njohtimi mes nxenesve tone dhe atyre te Polonise. Nxenesit e te dy shkollave u njohtuan mes tyre dhe shkembyen idete dhe intereset e tyre te perbashketa. Shprehim mirenjohjen Ministrise se Arsimit dhe Shkences te Republikes se Polonise per mundesine e nje bashkepunimi te ketille. Cdo njohtim dhe cdo aktivittet i suksesshem i shkolles sone ka per qellim nje te ardhme te ndritur te femijeve tane e lagjeja jone padyshim se e meriton nje te ardhme te ndritur dhe te suksesshme sepse kemi femije/nxenes apo thjeshte e thene nje rini qe duhet motivuar ngaqe eshte e deshmuar me kapacitetin intelektual. Urojme me te miren per nxenesit tone! Me respekt, stafi i shkolles ''25 Maji''.