Famous painters through my eyes

Te nderuar,

Shkolla jone eshte fituese e cmimit Evropian per projektin me te mire te realizuara gjate vitit 2022/2023 "Famous painters through my eyes'' realizuara nga koordinatorja e projektit Arlinda Kastrati dhe nxenesve te Klasave te teta te shkolles sone.

Urime nxenesve per kontributin e tyre te deshmuar.

Suksese nxenesve, ardhmerise sone.