Резултати „Кенгур“ (прв круг)

Rezultatet e raundit të parë të garave "Kenguri 2023" në Matematikë ishin mjaft premtuese për shkollën tonë. Nxënësve ju urojmë suksese në raundin e dytë dhe pse jo ne olimpiadë. Një falenderim shkon dhe për mentorët Salate Bekteshi, Shehide Ferati, Ornela Ademi dhe Shpresa Emini.

Ndihemi krenarë me rezultatet e nxënësve tanë.