„Кенгур“ (прв круг)

На 23.03.2023 год. се реализираше натпревар по математика „Кенгур“ (прв круг). Учениците од прво, второ и трето одделение постигнаа одлични резултати. На учениците им посакуваме успех во вториот круг.