Резултати од општински натпревар по Природни науки

Sukseset ne shkollen “25 Maji” nuk kane te ndalur!

Ne garat komunale te organizuara nga Shoqata e Biologeve te Maqedonise se Veriut ne lenden Shkencat Natyrore,  nxenesit e shkolles tone qe ishin pjesemarres shkelqyen me rezultatet e tyre dhe u ranguan ne vende te para:

Hira Iseni VI-5

Nazire Nuredini VI-5

Fatina Latifi VI-1

Dea Vojnika VI-1

Mentore: Anida Amidi

Te gjithe nxenesit vazhdojne ne garat regjionale!