За најважниот ден во годината, 7 март, Денот на учителот!

Për ditën më të rëndësishme të vitit 7-Marsi, dita e Mësuesit! Klasa jonë e III/2, organizuam shfaqje teatrale në hapësirën e klasës tonë, duke e falënderuar ekipin e TVM2 që vizituan shkollën tonë dhe bënë të mundëshme xhirimin e materialeve të përgaditura nga nxënësit tanë me mësuesen tonë, Mr. Diturie Sejfedini. Falenderojmë gjithë stafin e TVM2 që bashkuan forcat si ekip dhe xhiruan nxënësit në mënyrën më të mirë të mundshme. Poezitë, recitalet dhe esetë e përgaditura, për ditën e arsimit na treguan rëndësinë dhe peshën e kësaj dite, që vetëm nëpërmjet "Dritës, së diturisë përpara do të hecim" Naim Frashëri. Vlera e mësuesit nuk mund të matet "Ai njeri që i bën të lehta gjërat e vështira, është vetëm mësuesi" Ralph Waldo Emerson. "Rrini zgjuar dhe qëndroni të patundur në kërkimin e të mësuarit, dituria e fituar ngjitet atje lart, kur fjala flet e dija dëshmohet". Prof. Dr. Sejfedin Sulejmani