Ученик Алкан Асипи III/2 одд.

Nxënësi Alkan Asipi klasa e III/2 pjese e KF Fortuna fiton vendin e parë në garën futbollistike kombëtare e zhvilluar në Shqipëri, duke prezantuar gjitha trojat shqiptare: Mali i Zi, Presheva, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria. Krenarë me suksesin e Alkanit si nxënës i shkollës sonë, i urojmë suksese të mëtutejshme.