Финален натпревар 17.11.2022

Sot më 17.11.2022 në hapësirat e shkollës "25 Maji" u zhvilluan garat finale gjithëpërfshirëse nga drejtoria e shkollës.
Falënderojmë drejtorin Mr. Fadil Murtezani-n dhe Zv. drejtorin Ilir Zendeli-n për bashkpunim dhe përkrahje në këtë drejtim.
Drejtoria e shkollës për nxënësit e dalluar në vendin e I-rë, II-të dhe të III-të do të ndajë Mirënjohje si dhe një shëtitje njëditore.
Ne si mësimdhënës dhe komisioni për testim jemi krenar për punën e bërë dhe rezultatet e arritura nga nxënësit tanë.

Komisioni:

1. Ramadan Iseni
2. Nerxhivan Dema Ramadani
3. Florije Aliji
4. Blerim Trolli
5. Igballe Memishi
6. Teuta Haskaj Vojnika
7. Alma Tusha
8. Ardijan Hamiti
9. Arijeta Idrizi
10. Arijeta Ramadani
11. Agim Saiti
12. Jusuf Rexhepi
13. Nusret Shabani
14. Merita Alili
15. Shpresa Emini
16. Ramadan Salih